Train jezelf fit bij budokai Mikaijin

Op 1 februari 2013 startte Mike Soumokil (3de Dan Ashihara) zijn budokai dojo Mikaijin in Rosmalen.


Deze full contact Ashihara karate stijl is door Hideyuki Ashihara ontwikkeld. Hij was een leerling van de legendarische Mas Oyama, de grondlegger van het Kyokushin Karate. Het geheim van Ashihara karate is om de aanvalskracht van de tegenstander om te zetten in energie van de tegenstander tegen hem te gebruiken, zoals bij Aikido en judo. Hierdoor draait een Ashihara-karateka voortdurend weg van zijn opponent, om hem vervolgens zonder veel krachtsinspanning tegen de grond te werken.

Door de tijd heen is deze full contact karate vorm onderdeel van mijn leven geworden, waarin kernwaarden voorop staan, zoals:
  -  respectvol omgaan met anderen, 
  -  discipline, 
  -  doorzettingsvermogen 
  -  zelfredzaamheid

Dit brengt ondergetekende graag over.

Het doel van iedere les is dat de leerling zich op lichamelijk en geestelijk vlak verder ontwikkeld, elke keer weer een stapje. Op een speelse manier leert men grenzen verleggen. Door deze aanpak ontwikkelt men een hoge tolerantie, zelfcontrole en grotere sociale betrokkenheid. Dit heeft een positieve invloed op de weerbaarheid en kan men in uiterste noodsituaties tot zelfverdediging overgaan.

De lessen Ashihara Karate worden op zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur en op dinsdagavond van 18.30-19.30 uur in de Windkracht 5 te Rosmalen gegeven. Iedereen, vanaf 6 jaar,   jong of oud, man of vrouw, kind en volwassen, is van harte welkom om een introductie les te volgen. 

Peaceful KinPu Panda

Ons Peaceful Kinpu Panda is een speciaal spel- en zelfverdedigingsprogramma voor kinderen van 5 tot 10 jaar.
De ontwikkeling van het programma is voortgekomen uit onze ervaring als vechtsport (karate) trainers. In dit nieuwe concept is het uitgangspunt ‘van bewegen naar sporten’. Het meedoen is bij ons belangrijker dan de beste zijn of worden. De deelnemers worden uitgedaagd om op een positieve manier hun grenzen te verleggen. Ons doel is om een positieve bijdrage aan de persoonlijke groei te leveren. En op speelse wijze de kinderen kennis te laten maken met de beginselen van zelfverdediging. Bij ons wordt de nadruk op assertief in plaats van agressief gelegd.
Ben jij benieuwd naar wat de Peaceful Kinpu Panda’s in Rosmalen doen? Schrijf je dan in voor een 3-tal proeflessen via Sjors Sportief of neem een Peaceful KinPu Panda 10 lessenkaart (ad. 90 EUR).KinPu FITnz 

Vanaf Januari 2018 geeft Budokai Mikaijn op Donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur KinPu FITnz. Deze les is ingericht op basis van kracht conditie en voor een ieder toegankelijk, iedereen traint op zijn eigen niveau.

Onze Trainingstijden

dinsdag
18:3019:30
donderdag
19:3020:30
zaterdag
10:0011:00
Op Dinsdag en Zaterdag zijn de Peaceful KinPu Panda lessen & Ashihara Karate

 

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk plezier en bewegen!!!

Hopelijk tot gauw en OSU.


Mike Soumokil